Åbent i dag:
10:00 - 18:00

Vi køber gerne din bil

Beregn byttepris og sælg din bil til os​

Vi køber din gerne din bil

Hos Søften Bilcenter tilbyder vi en professionel vurdering af din bil. Vi er altid på udkig efter kvalitetsbiler til vores salgsafdeling. Så hvis du overvejer at sælge din bil, er du velkommen til at kontakte os og få en god byttepris, når du køber en af vores andre biler.

Vi har et bredt udvalg af brugte biler, som er nøje udvalgt og gennemgået af vores eksperter, så du kan være sikker på, at du får en bil af høj kvalitet. Vi tilbyder også forskellige finansieringsmuligheder, der passer til dine behov og budget.

Hvis du ønsker at skifte din nuværende bil ud med en nyere og mere pålidelig model, så kontakt os allerede i dag og få en god byttepris. Vores erfarne og venlige personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil.

Få en god byttepris på din brugte bil

Vi tager altid din brugte bil i bytte. Ring og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Sælg din bil nemt og hurtigt

- Du får et tilbud indenfor 12 timer

Vurderingen tager altid højde for bilens årgang og kilometer, men der kan forekomme prisjusteringer ved væsentlige fejl. Prisen er altid inklusiv afhentning på egen adresse, og gratis afmelding af nummerplader.

Er din bil Skadet, Uden afgift, eller har større defekter, så send gerne en E-Mail på Info@soeftenbilcenter.dk
eller ring direkte på 25131312, så finder vi en pris med det samme.

Sælg din bil til os

Leder du efter en let og hurtig måde at sælge din bil på?

Vi har svaret!
Få et uforpligtende tilbud på din bil – uanset mærke, model eller tilstand. Slip for besværet med private salg og møder med mulige købere.