Åbent i dag:
10:00 - 18:00

Værksted

Bestil service, eftersyn eller andet​

Søften Bilcenter Autoværksted

Hos Søften Bilcenter har vi mange forskellige bilmærker og modeller. Vi tilbyder vores værkstedsydelser til alle slags biler, hvor vi udfører alt mekanisk arbejde.

Vi sørger altid for at følge alle bilproducentens forskrifter og giver de korrekte stempler i servicebogen, så du kan bibeholde din fabriksgaranti ved vores service. Når din bil er på vores værksted, stiller vi naturligvis også en lånebil til rådighed for dig.

Bestil tid til vores værksted hos Søften Bilcenter, hvor du trygt kan overlade din bil. Vi følger altid producentens vejledninger og anvender den nyeste teknologi, så vores service er hurtig og effektiv – uden at det koster en formue.

Ønsker du at bestille tid til vores værksted, kan du udfylde vores kontaktformular nedenfor. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 72 14 12 12.

Ring og book tid

Sælg din bil nemt og hurtigt

- Du får et tilbud indenfor 12 timer

Vurderingen tager altid højde for bilens årgang og kilometer, men der kan forekomme prisjusteringer ved væsentlige fejl. Prisen er altid inklusiv afhentning på egen adresse, og gratis afmelding af nummerplader.

Er din bil Skadet, Uden afgift, eller har større defekter, så send gerne en E-Mail på Info@soeftenbilcenter.dk
eller ring direkte på 25131312, så finder vi en pris med det samme.

Sælg din bil til os

Leder du efter en let og hurtig måde at sælge din bil på?

Vi har svaret!
Få et uforpligtende tilbud på din bil – uanset mærke, model eller tilstand. Slip for besværet med private salg og møder med mulige købere.